Suomen tunnetuin rieska
Aito maku, joka tuo mieleen entisaikojen kotona tehdyt rieskat, ja huolellinen, päiviä kestävä valmistus. Niistä tunnistat Lännentilan Rieskaleipomon tuotteet – tuoreet, pehmeät ja lähellä tuotetut.
Tarinamme alkoi vuonna 2002.
Lännentilan Rieskaleipomon juuret ovat Pohjoisessa, Pudasjärvellä, pienessä kotileipomossa, joka aloitti toimintansa vuonna 2002. Kaurarieskasten suosio oli pian niin suuri, että tuotantoa piti laajentaa vastaamaan kysyntää, vuonna 2011 syntyi Ouluun Kurkelan Rieskaleipomo.
Vuonna 2023 rieskaleipomo siirtyi Lännentilan veljeksille Viljamille, Joonakselle ja Klaussille. Veljekset halusivat jatkaa maan parhaan rieskan tarinaa, tavoitteenaan tehdä Lännentilan rieskasta Suomen tunnetuin rieska.
Makuelämyksiä koko Suomelle
”Olemme rieskaleipomo, joka tarjoaa sinulle makuelämyksiä. Niitä hetkiä jolloin hyvä ei riitä vaan tarvitaan parasta.”
Leipomomme sijaitsee Oulussa, Etu-Lyötyssä. Tuotteitamme on saatavilla laajasti ympäri Suomen kauppoja ja kesäisin tuotteita on tietysti myynnissä kaikilla Lännentilan myyntipisteillä.